bron\knop.rob_home.jpg bron\knop.rob_met_micro.jpg bron\knop.rob_tutti_kleur.jpg bron\knop.rob_viool.jpg bron\knop.rob_tuba.jpg bron\knop.rob_z_zaag.jpg
bron\knop.rob_melodica.jpg bron\knop.rob_accordeon.jpg bron\knop.rob_wasbord.jpg bron\knop.rob_bas.jpg bron\knop.rob_fotogalerij.jpg bron\knop.rob_bewogen_koper.blz001.jpg
 

Een zinvol ongeluk
Mijn opa Leo was bruiteur bij de stomme film. Paarden in galop, pistolen, de bel en het grindpad. Alles. Hij liet me zijn hele handel na, net als zijn idee dat een echte muzikant overal muziek uit weet te halen. En dat heb ik gedaan, bij De Sissies, Orkater, Werkteater, Peter Faber en Gebroeders Flint. En talloze schnabbels. Tot een ander leven me opslokte.
 
Gepromoveerd op een prachtonderwerp, een mooie tijd als antropoloog bij de Universiteit van Amsterdam, films gemaakt, boeken geschreven, columnist bij Het Parool, cultureel adviesbureau opgezet, kroonlid bij de Raad voor Cultuur, met ATANA een handje geholpen bij de verkleuring van Nederland. Het was het allemaal meer dan waard. Maar er zat geen muziek meer bij.
 
In 2020 brak ik mijn nek. Met een heel kleine kans om dat te nog overleven. En opeens wist ik wat ik moest doen. Terug naar mijn eerste en oudste liefde. Muzikant bij de gratie Gods. Welkom.
 
relevante links:

 
bron\link_navertellers.jpg <= website navertellers
 
bron\link_roode_bioscoop.jpg <= de navertellers in de roode bioscoop
 
bron\link_facebook.jpg <= de navertellers op facebook